Apartment for sale

174000€

2 bedrooms 90 square meters

Immoweb code : 11242670
Immoweb code : 11242670

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
90 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit instapklaar appartement in Hamme biedt een ideale combinatie van comfort en bereikbaarheid. Gelegen nabij diverse invalswegen en faciliteiten.

Het gebouw herbergt slechts twee appartementen, waardoor privacy en rust gegarandeerd zijn. Een gemeenschappelijke berging op het gelijkvloers zorgt voor extra opslagmogelijkheden.

Het appartement beschikt over een ruime leefruimte met een open keuken. De keuken is uitgerust met een enkele spoelbak, elektrisch vuur en dampkap. De twee ruime slaapkamers zijn ook een grote troef van de woning. De grote slaapkamer beschikt ook nog over een mooie inloopdressing. De badkamer is volledig uitgerust met een toilet, een bubbelbad, een wastafel en een douche. Bovendien zijn er aansluitingen voor zowel een wasmachine als een droogkast.
De kers op de taart is de aanwezigheid van een garage en een autostaanplaats. De garage is verplicht aan te kopen aan 15.000 euro.

DEZE WONING IS NIET ONDERHEVEN AAN DE RENOVATIEVERPLICHTING!

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging! Dit kan telefonisch via het telefoonnummer: 052/46.38.03 en wie weet tot binnenkort!

Get in touch