Apartment for sale

294500€

2 bedrooms 80 square meters

Immoweb code : 11278102
Immoweb code : 11278102

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
80 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
KIJKDAG op zaterdag 27 april van 13-16 uur. Boek je afspraak via +32 495 52 12 75.

Geniet van een centrale ligging in een rustige, doodlopende wijk in het hartje van Hamme. Je komt binnen in een lichte inkomhal, die leidt naar alle ruimtes van de woning.

Aan de rechterkant bevindt zich een moderne badkamer, met douche, verwarming en dubbele lavabo. Aan de linkerkant vind je een apart toilet.

De woning beschikt over twee ruime slaapkamers, elk uitgerust met recent geïnstalleerde elektrische rolluiken.

De ruime leefruimte biedt een gezellige sfeer en grenst aan een grote open moderne keuken met ingebouwde afwasmachine, inductievuur en ingebouwde kasten. Naast de keuken vind je een handige berging, perfect voor het opbergen van je wasmachine, droogkast en huishoudelijke benodigdheden.

Vanuit de leefruimte heb je een prachtig uitzicht op de prachtige, ruime tuin, waar je de hele dag door van de zon kan genieten. Een tuinhuis biedt extra opslagruimte voor tuinbenodigdheden.

Als enige appartement in de blok beschik je ook over een ruime bergruimte in de gedeelde inkomhal, wat zorgt voor extra opslagmogelijkheden.

Bovendien beschikt deze woning over een privé staanplaats en garage aan de ingang van het appartementsgebouw die optioneel kunnen bijgekocht worden.
Garage optioneel te koop voor €25 000,
Staanplaats (auto) optioneel te koop voor €12 000.

Kortom, de ideale woning voor koppels of een klein gezin.

Gelieve contact op te nemen via whatsapp: +32 495 52 12 75.

Get in touch