Apartment for sale

198000€

2 bedrooms 110 square meters

Immoweb code : 11406857
Immoweb code : 11406857

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
110 square meters livable space
Floor : 2
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Bent u op zoek naar een centraal gelegen appartement dat comfort en gemak biedt? Dan is dit schitterende appartement in het centrum van Harelbeke precies wat u zoekt!

Bij het betreden van het appartement komt u binnen in een ruime inkomhal, die direct een gevoel van ruimte en welkom biedt. Aanpalend treft u de lichtrijke leefruimte aan, perfect voor gezellige avonden met familie en vrienden of gewoon om te ontspannen na een lange dag.

De volledig uitgeruste keuken is een droom voor iedere kookliefhebber. Hier vindt u alle  toestellen en genoeg werkruimte om de heerlijkste maaltijden te bereiden. 

Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers, elk met voldoende ruimte voor een dubbel bed en een grote kledingkast. Deze kamers bieden een rustige plek om u terug te trekken en te genieten van een goede nachtrust.Verder is nog de badkamer en een apart toilet..

Het appartement beschikt over een zonnige west gerichte terras.

Verder beschikt het appartement over een kelderberging, ideaal voor extra opslagruimte, en een garage, wat een groot voordeel is in een centrale locatie als deze.

Met zijn uitstekende ligging in het centrum van Harelbeke, biedt dit appartement niet alleen comfort en ruimte, maar ook alle voorzieningen die u nodig heeft binnen handbereik. Winkels, restaurants, openbaar vervoer en recreatiemogelijkheden zijn allemaal op loopafstand te vinden.

Get in touch