Apartment for sale

* 411000€

2 bedrooms 87 square meters

Immoweb code : 11059786
Immoweb code : 11059786
*excluding taxes

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
87 square meters livable space
Floor : 3

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Zeer centraal gelegen, energiezuinig penthouse met 2 slaapkamers, zuid-georiënteerd terras en ondergrondse kelderberging op een toplocatie in het hartje van de Hasseltse binnenstad. 

Dit penthouse maakt deel uit van nieuwbouwproject Scherpesteen . Appartement 3.01 is als enige gelegen op de derde verdieping, heeft een bewoonbare oppervlakte van 85,79 m² en kent volgende indeling:
Rechtstreekse toegang met de lift, inkomhal met vestiareruimte, gastentoilet, lichtrijke leefruimte door verschillende raampartijen met open keuken, zithoek en eetplaats, (technische) berging met aansluiting wasmachine en droogkast, twee slaapkamers, badkamer met dubbele lavabo en inloopdouche, zuid-georiënteerd terras. 

Bij het appartement hoort een privatieve ondergrondse kelderberging (verplicht bij aan te kopen). 

Troeven :
-zeer energiezuinig E-peil 20 (warmtepomp met koeling, zonnepanelen, vloerverwarming): vrijstelling onroerende voorheffing gedurende 5 jaar.
-toplocatie in het midden van de stad Hasselt
-kwalitatieve afwerking naar keuze van de koper
-oplevering eind 2023
-6% btw mogelijk voor rechthebbenden

Toplocatie: Met een ruim aanbod aan voorzieningen op slechts enkele meters verwijderd zoals winkels, horeca, scholen, een cultureel centrum en een stadspark op wandelafstand, is er voor ieder wat wils. De residentie is ook vlot bereikbaar met het openbaar vervoer .

Meer weten? Neem zeker contact op met ons k

Get in touch