Apartment for sale

275000€

1 bedroom 73 square meters

Immoweb code : 11090510
Immoweb code : 11090510

Overview

1 bedroom
1 bathroom
73 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze assistentiewoning kent een fantastische ligging en maakt deel uit van residentie "Ursulinnenhof", een exclusief woonproject in het bruisende centrum van Hasselt.

De betreffende assistentiewoning is gelegen op de 1ste verdieping (bereikbaar met een lift ), heeft een bewoonbare oppervlakte van 73 m² en is ingericht als volgt: inkomhal met ruimte voor vestiairekast, slaapkamer, badkamer (inloopdouche, toilet en lavabo), berging (aansluiting wasmachine), goed uitgeruste open keuken, woonkamer. Overdekt terras van 9 m² met buitenberging. In de ondergrondse garage is er nog een privéberging inbegrepen.

Troeven
-    Erkende assistentiewoningen
-    Vrijstelling onroerende voorheffing
-    Zeer energiezuinig 
-    Gemeenschappelijke tuin en ontmoetingsruimte
-    Interessant rendement bij verhuur (huurprijs €30,74/dag=+/- € 935/maand)
-    Gelegen in het centrum van Hasselt

U woont volledig zelfstandig zoals thuis , maar indien nodig kan u door het noodoproepsysteem 24/7 rekenen op zorg. Dienstverlening in het gebouw wordt verzorgd door erkende beheersinstantie Curon . Een woonzorgassistent is het aanspreekpunt voor al uw vragen en brengt bewoners van de residentie samen voor vrijblijvende activiteiten. De component voor deze dienstverlening bedraagt € 22,83 /dag . Indien men dit wenst, biedt de residentie  eveneens huishoudhulp, kiné-fitness, kapper, grand-café...

Meer

Get in touch