Apartment for sale

375000€

2 bedrooms 92 square meters

Immoweb code : 11209372
Immoweb code : 11209372

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
92 square meters livable space
Floor : 3

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Volledig gerenoveerd luxe appartement

Het appartement is gelegen op het Sint-Katarinaplein in Hasselt. Ga te voet naar de bakker, supermarkt, apotheek, de kerk, school of het ziekenhuis. Op en rond dit plein beschikt u over enorm veel parkeermogelijkheden, elke bewoner beschikt er over twee bewonerskaarten om gratis te mogen parkeren.

Dit appartement werd afgelopen jaar (2024) volledig gerenoveerd met alle voorzieningen en materialen naar de norm van vandaag. Via de vernieuwde lift of trap komt u terecht in het appartement op de 3e verdieping. De inkomhal beschikt over een vestiaire en een apart toilet. De leefruimte is erg lichtrijk door de vele raampartijen naar het terras toe. De woonkamer is luxueus ingericht met onder andere een op maat gemaakte tv-meubel. De keuken is volledig uitgerust met zeer kwalitatieve materialen en alle toestellen. Verder in de hal bevindt zich een ingebouwde kast voor de voorzieningen en het wasmachine. De badkamer met douche is ook volledig ingericht met hoogwaardige materialen. De master bedroom is uitgerust met een ingebouwde kast, een bureau en alle voorzieningen om een tv aan te sluiten. De tweede slaapkamer is momenteel niet ingericht, de mogelijkheid is er om dit nog te laten inrichten als slaapkamer of dressingruimte.

Voor meer info: www.heylenvastgoed.be Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/

Get in touch