Apartment for sale

235000€

2 bedrooms 94 square meters

Immoweb code : 11230952
Immoweb code : 11230952

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
94 square meters livable space
Floor : 5

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit exclusief dakappartement met 2 slaapkamers op een toplocatie in het centrum van Hasselt, gelegen in de residentie 'Het Groenplein' heeft een bruikbare vloeroppervlakte (volgens opgave EPC) van 94m² en is als volgt ingedeeld:

Gelijkvloers: inkom met trappenhal en lift.
Vijfde verdieping: ruime inkomhal, keuken, prachtige living met open haard en aparte zijrumtes nu ingericht als leesruimte (mogelijk slaapkamer) en toegang tot het terras van 44m² met zicht over het Groenplein, de Kanaalkom en centrum Hasselt. Rechts van de inkomhal ligt de badkamer met enkele wastafel en recente douche, apart toilet met technische ruimte en aparte berging met aansluiting wasmachine/droogkast.Dit appartement wordt verkocht inclusief een privatieve kelderberging (circa 4m²).

Bijkomende opmerking: de vijfde verdieping is bereikbaar vanuit de lift met enkele extra trappen (15 treden) naar de bovenste verdieping. Mogelijkheid tot het plaatsen van traplift.

Renovatieverplichting van toepassing: binnen de 5 jaar na aankoop renovatie naar EPC label D of beter. Meer info:  www. mijnverbouwpremie.be

Dit uniek appartement met prachtig terras is gelegen in het hart van Hasselt met zicht op alle bekende referentiepunten van de stad. Op wandelafstand van het culturele en bruisende centrum van de hoofdstad en in de nabijheid van openbaar vervoer, scholen, winkels en restaurants. Eveneens een vlotte verbinding naar de grote ring

Get in touch