Apartment for sale

265000€

2 bedrooms 104 square meters

Immoweb code : 11337125
Immoweb code : 11337125

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
104 square meters livable space
Floor : 1

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Twee slaapkamer appartement met twee terrassen!

Dit appartement op een unieke locatie in het centrum van Hasselt beschikt over vele voorzieningen in de buurt. Het bruisende centrum met allerlei winkels, restaurantjes, leuke bars, apothekers en supermarkten zijn allemaal op wandelafstand. Net zoals het station in Hasselt waardoor je vlot uit het centrum geraakt met het openbaar vervoer.
In dit goed onderhouden appartementengebouw van 1990 kan u via de trap of lift op de eerste verdieping dit ruim appartement vinden. De ruime woonkamer geeft uit naar het grote schuifraam en het terras. Verder de goed onderhouden keuken met ingebouwde toestellen en ontbijttafel. In de hal vindt u een apart toilet en kan u verder naar de badkamer, wasplaats en slaapkamers. De badkamer is ruim en beschikt over een ligbad en dubbele lavabo. De wasplaats is enorm praktisch, hier zijn aansluitingen voor uw wasmachine en droogkast en meer dan voldoende opbergruimte. Kom tot rust in de slaapkamers die zich aan de achterkant van het gebouw bevinden. De grote slaapkamer geeft toegang tot het ruime terras op het westen met elektrische zonneluifels.

In de kelder van het gebouw is er een ruime berging en een autostaanplaats. Deze is verplicht bij aan te kopen voor €30.000.

Troeven:
- Prima onderhouden gebouw
- EPC B
- Unieke ligging
- Twee terrassen
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een

Get in touch