Apartment for sale

369000€

2 bedrooms 98 square meters

Immoweb code : 11337126
Immoweb code : 11337126

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
98 square meters livable space
Floor : 3

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Knap stadsappartement met terras van 18m²!
Dit mooi vernieuwd gebouw van 2016 is gelegen op de hoek van de Demerstraat en de Witte Nonnenstraat. Geweldig gelegen in de binnenstad van Hasselt op een eerder rustige locatie.
Het appartement bevindt zich op de bovenste verdieping van dit vernieuwd gebouw. Achter deze prachtige façade komt u terecht in een goed onderhouden residentie met voldoende rust en privacy. Via de lift komt u op de derde en hoogste verdieping met een ruime hal. Het appartement is knap afgewerkt met mooie materialen zoals een houten parketvloer. De leefruimte met open keuken is zeer aangenaam en lichtrijk. Zowel vooraan als achteraan grote raampartijen. Het ingericht terras van 18m² is ideaal om te genieten van de rust in de stad of om vrienden en familie uit te nodigen. De open keuken met kookeiland is afgewerkt met een mooi tablet en geïnstalleerd met alle toestellen. Verder biedt de nachthal toegang tot de twee slaapkamers, de badkamer een apart toilet en de berging. De grote slaapkamer is voorzien van inbouwkasten. De berging is enorm praktisch, hier vindt u ook de voorzieningen voor een wasmachine.

Op de gelijkvloerse verdieping zijn er in de gemeenschappelijke delen bergruimtes en een fietsenstalling.

Extra's:
- EPC label A!
- Gordijnen en vliegenramen
- Airco
- Parkeermogelijkheden op wandelafstand Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS S

Get in touch