Apartment for sale

595000€

2 bedrooms 91 square meters

Immoweb code : 11344133
Immoweb code : 11344133

Overview

2 bedrooms
2 bathrooms
91 square meters livable space
Floor : 0
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Instapklaar appartement op top locatie in residentie Riverside van Quartier Blue.
Unieke levendige ligging aan het water in het stadscentrum, met horeca, winkels en parking voor de deur. Superieur afgewerkt en uniek appartement van 90m² met ruimtelijk gevoel en veel natuurlijke lichtinval. Laatste beschikbaar appartement met deze unieke indeling in residentie Riverside.
Zeer ruim overdekt en verwarmd terras van 34m² met 14m lengte aan de waterkant, met het allerbeste zicht op de jachthaven. Met het komen en gaan van de vele jachten in de zomer geniet je hier van een dagelijks vakantiegevoel.
Het appartement is volledig afgewerkt met eiken parketvloer. Beide badkamers met inloopdouche zijn voorzien van keramische tegel met marmerlook.
Het gebruik van hedendaagse materialen en perfecte afwerking geven een instant luxe gevoel.
Er zijn 2 volwaardige slaapkamers en 2 badkamers. Een super uitgeruste open maatkeuken met eetzone en maximale benutting van de ruimte door de voorziening van kamerhoge op maat gemaakte kasten. Verscholen achter een van deze maatdeuren is er ook nog een praktische berging voorzien.
Indeling:
Inkomhal, open keuken en leefruimte met toegang naar het overdekt terras, aparte berg- en wasplaats, 2 slaapkamers met maatkasten, 1 badkamer met inloopdouche en wastafel, 1 badkamer met grote inloopdouche en dubbele wastafel, apart toilet.
1 garagebox met laadpaal is inclusief en de andere kan worden bij aangekocht mits meerprijs. Deze garagebox is optioneel bij aan

Get in touch