Apartment for sale

265000€

2 bedrooms 70 square meters

Immoweb code : 11377429
Immoweb code : 11377429

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
70 square meters livable space
Floor : 2

Description

House

Sorry, there is no English translation. Gerenoveerd 2 SPLK appartement in Runkst!

Dit appartement is perfect gelegen in Runkst (Hasselt) op wandelafstand van het centrum. Runkst staat gekend voor een gezellige en kindvriendelijke buurt waar alle faciliteiten binnen handbereik zijn.

Via de lift komt u op de tweede verdieping van dit goed onderhouden appartementsgebouw. In het jaar 2016 kreeg het appartement een volledige opknapbeurt, van vloeren en ramen tot badkamer en keuken. U komt binnen via de inkomhal die meteen uitgeeft naar de leefruimte. De woonkamer geeft enorm veel natuurlijk licht dankzij de raampartijen over de volledige lengte. Alle vensters hebben een PVC raamprofiel en hoogrendementsglas. Daarnaast staat de woonkamer in verbinding met de vernieuwde keuken. Verder komt u via de nachthal in de slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers aan de achterkant van het gebouw zijn voldoende ruim. De badkamer beschikt over een toilet en douche, hier zijn ook voorzieningen voor een wasmachine.

Op de gelijkvloerse verdieping is er een privatieve berging voor elk appartement. Achteraan het gebouw is er een gemeenschappelijke koer en een fietsenstalling.

Kortom, bent u op zoek naar een goede investering of eerder een eerste aankoop? Dan is dit de perfecte gelegenheid.

Extra's:
- Lage gemeenschappelijke kosten
- Goed verhuurd
- Gratis bewonersparkeren (regio Runkst) Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Inter

Get in touch