Apartment for sale

* 315000€

2 bedrooms

Immoweb code : 11285933
Immoweb code : 11285933
*excluding taxes

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
Floor : 1

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Welkom bij ons nieuwste aanbod: een prachtig nieuwbouw appartement met luxueuze afwerking! Dit appartement biedt een ideale mix van modern comfort en luxe in een groene omgeving dicht bij het centrum en ligt op de eerste verdieping rechts. 

U komt het appartement binnen via een ruime inkomhal met een apart toilet. De inkomhal biedt toegang tot een lichte en ruime woonkamer met geïntegreerde open keuken met veel natuurlijke lichtinval. 

Het appartement heeft via de hal toegang tot twee ruime slaapkamers. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche, lavabo en toilet met kwalitatieve materialen. Er is ook een berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Het appartement heeft eenmooi terras waar u kunt genieten van het buitenleven en de groene omgeving. 

Een van de vele voordelen van dit appartement is de vloerverwarming, die voor een gelijkmatige en aangename temperatuur zorgt. Dit betekent dat u altijd kunt genieten van een warme en gezellige sfeer. De zonnepanelen dragen bij aan een duurzame levensstijl. En als extra troef: 6% BTW is mogelijk!

De parkeergarage met kelderbergingen en fietsenstalling bevinden zich ondergronds. Het appartementsgebouw is uitgerust met een personenlift, autolift en fietsenlift voor uw gemak en comfort.

Dit nieuwbouw appartement is gelegen in een groene omgeving dicht bij het centrum en biedt alle comfort dat u zich kunt wensen. Aarzel niet en maak een afspraak op

This property is part of the project OudeMechelbaan6-Heist

Get in touch