Apartment for sale

235000€

2 bedrooms 110 square meters

Immoweb code : 11340725
Immoweb code : 11340725

Overview

2 bedrooms
2 bathrooms
110 square meters livable space
Floor : 1

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Ontdek dit prachtige appartement van bijna 110m²!

Gelegen op de 1ste verdieping van een goed onderhouden gebouw, biedt dit ruime appartement een perfecte mix van comfort, stijl en functionaliteit.

Bij binnenkomst via de elegante inkomhal wordt u verwelkomd door een apart toilet. De ruime en lichte woonkamer is een ware eyecatcher, dankzij de overvloed aan raampartijen die niet alleen zorgen voor veel natuurlijk licht, maar ook een gevoel van openheid creëren.

De geïntegreerde keuken, compleet met apparatuur, vormt het hart van de leefruimte en biedt directe toegang tot het aangrenzende terras. Dit app. beschikt over twee royale slaapkamers, elk geschikt voor een tweepersoonsbed, en elk met een eigen badkamer voor ultiem comfort en privacy. Eén van de badkamers is uitgerust met een douche en een prachtig badkamermeubel, terwijl de andere badkamer is voorzien van een ligbad, een badkamermeubel en een toilet. Een extra troef van dit pand is de handige mezzanine, ideaal voor het inrichten van een thuiswerkplek.

Voor uw gemak is er ook een grote berging/wasplaats aanwezig. In de kelderverdieping vindt u een eigen autostaanplaats, wat een onschatbare waarde is in het centrum. Daarnaast is er ook een gem. afgesloten buitenruimte voor het stallen van fietsen, evenals een aparte ruimte voor vuilnis.

Met een conform elektriciteitskeuring en een gunstig EPC-attest, biedt dit appartement niet alleen luxe en com

Get in touch