Apartment for sale

354000€

3 bedrooms 112 square meters

Immoweb code : 11284254
Immoweb code : 11284254

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
112 square meters livable space
Floor : 2

Description

Appartement

Sorry, there is no English translation. Ruim BEN (Bijna Energie Neutraal) nieuwbouw appartement met 3 slaapkamers, terras, ondergrondse autostaanplaats en grote kelderberging, dichtbij winkels, openbaar vervoer, groen en waterbus.
Het appartement is gelegen op de tweede verdieping van een nieuw gebouw met lift. Het appartement heeft een ruime inkomhal met plaats voor vestiaire, wasplaats/technische ruimte met CV ketel, gastentoilet met handenwasser. Langs de zijkant is er de grote leefruimte (42m²) met veel lichtinval en open ingerichte keuken. Via het schuifraam kom je op het mooie terras. Vooraan het ruime appartement zijn er 3 slaapkamers (11-9-6m²), apart toilet met handenwasser , badkamer met ligbad, douche en dubbele lavabo. In dekelderverdieping zijn er nog een autostaanplaats en grote kelderberging. Er zijn ook twee plaatsen voorzien in de gemeenschappelijke fietsenberging. Dit BEN - appartement heeft een energielabel A (13 kWh/(m² jaar), is voorzien van eigen zonnepanelen en ventilatiesysteem.

Als u op zoek bent naar een centraal gelegen nieuwbouw appartement , dichtbij groen, dan is dit appartement zeker een bezoek waard!

Troeven:

+ Energiezuinig E- peil 9 energielabel A 13 kWh/(m² jaar
+ Ventilatiesyteem C+
+ Eigen zonnepanelen
+ 3 slaapkamers
+ Terras van 21m²
+ Ondergrondse autostaanplaats
+ Kelderberging

Kom niet 'TE LAET' en maak een afspraak via [email protected] of 03/644.00.88.

Get in touch