Apartment for sale

194000€

2 bedrooms 94 square meters

Immoweb code : 11167385
Immoweb code : 11167385

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
94 square meters livable space
Floor : 1

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Ruim duplex appartement met twee slaapkamers in hartje Herentals.

Dit appartement maakt deel uit van een kleinschalig project dat bestaat uit twee appartementen!

Ligging: Pal in het centrum van Herentals gelegen met alle faciliteiten (winkels, scholen, eetgelegenheden, openbaar vervoer, ...) op wandelafstand. Tevens zijn de invalswegen naar de omliggende gemeenten alsook de oprit van de E313 vlot bereikbaar.

Beschrijving: Via de aparte inkom neemt u de trap naar de eerste verdieping waar u eerst een gastentoilet tegenkomt. Vervolgens bereikt u de leefruimte, bestaande uit de eetkamer, volledig uitgeruste keuken en ruime woonkamer. Vanuit de eetkamer bereikt u, via de trap, de tweede verdieping die toegang verleent aan de twee slaapkamers en badkamer. De badkamer is uitgerust met een ligbad, enkele wastafel en een tweede toilet.

Wie op zoek is naar een gezellig twee slaapkamer appartement in hartje Herentals, of een slimme investering, is hier aan het juiste adres! Een echte aanrader!

Het appartement wordt momenteel verhuurd!

Extra:
- EPC 331 kWh/m²
- Centrale verwarming op aardgas
- Aluminium raamprofielen met dubbel glas (HR)
- Wg, Vergund geachte constructie, GvKr, Gvv, Gmo Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch