Apartment for sale

295000€

3 bedrooms 112 square meters

Immoweb code : 11333648
Immoweb code : 11333648

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
112 square meters livable space
Floor : 3

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Energiezuinig duplex app. met 3 slpks en 2 terrassen

Dit instapklaar en energiezuinig duplex appartement is gelegen vlakbij het station, wat zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid. Daarnaast bevindt het appartement zich vlakbij alle faciliteiten. waardoor het een ideale plek is om te wonen voor mensen die op zoek zijn naar het gemak van stadsleven en de rust van een groene omgeving.

Indeling: Inkomhal, apart toilet, leefruimte, keuken, 2 bergingen, 3 slaapkamers, badkamer, 2 terrassen, 2 kelderbergingen en autostaanplaats.

Beschrijving: U bereikt het duplex appartement met lift of trap en komt toe in de inkomhal met ingebouwde kasten en gastentoilet. De open leefruimte werd praktisch ingedeeld met eet - en zithoek en geniet van natuurlijk lichtinval door de schuiframen langs weerskanten. De eethoek geeft aansluiting naar de keuken met handige berging. Via de trap komt u tot de bovenste verdieping. Twee van de drie slaapkamers zijn voorzien van kwalitatieve maatkasten. Boven vindt u tevens de badkamer, alsook een tweede berging. Het appartement beschikt over twee terrassen.

De autostaanplaats en de twee bergingen zijn verplicht bij aan te kopen voor €20.000,-.

- EK conform tot 2034
- Gemeenschappelijke parkeergelegenheid en groene ruimtes
- Beschikbaarheid te bespreken, uiterlijk paasvakantie 2025
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTI

Get in touch