Apartment for sale

255000€

1 bedroom 52 square meters

Immoweb code : 11333649
Immoweb code : 11333649

Overview

1 bedroom
1 bathroom
52 square meters livable space
Floor : 0

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Nieuwbouw BEN - gelijkvloers appartement met tuin, kelderberging en autostaanplaats.

Het appartement maakt deel uit van het nieuwbouwproject 'De Groene Poort' te Herentals. Een energiezuinig BEN-project met alle comfort en luxe van modern en energiezuinig wonen.

Ligging: Gelegen in een kindvriendelijke en groene omgeving op wandelafstand van de Grote Markt. Scholen, winkels, bushaltes, treinstation, ... liggen in de onmiddellijke buurt. Verbindingswegen en de oprit van de E313 zijn tevens vlot bereikbaar.

Indeling: Inkomhal, woonkamer met open keuken, 1 slaapkamer, badkamer, apart toilet, berging, autostaanplaats, kelderberging, terras en tuin.

Beschrijving: U betreedt het appartement via de inkomhal en krijgt toegang tot de verschillende ruimtes. De leefruimte met open keuken geniet van natuurlijk lichtinval door de glaspartijen en geeft toegang tot het terras. Via de nachthal bereikt u het apart toilet, de berging met nodige aansluitingen en de slaapkamer. De slaapkamer heeft een oppervlakte van 10m² en geeft toegang naar de ensuite badkamer en het terras. De ondergrondse autostaanplaats en kelderberging zijn in de prijs inbegrepen.

Het appartement wordt volledig verkocht onder het BTW-stelsel (21%).


- E-peil: 19
- Netto vloeroppervlakte: 51,59m²
- Vloerverwarming
- Warmtepomp
- Ventilatiesysteem C
- Zonnepanelen 375 Wp
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvas

Get in touch