Apartment for sale

259000€

2 bedrooms 95 square meters

Immoweb code : 11396935
Immoweb code : 11396935

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
95 square meters livable space
Floor : 0
Link to the virtual visit

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. + Als u op onze eigen website (www.empresaconsult.be) naar dit appartement doorklikt, vindt u alle info en een volledige 360° impressie! +

Gelegen aan de verbindingsweg tussen Kermt en Herk-de-Stad vinden we in Berbroek dit instapklaar gelijkvloers appartement terug.
Op minder dan 100m is de kleuter- en basisschool van Berbroek gelegen. Op wandelafstand zijn verschillende horecagelegenheden, een supermarkt, apotheek, dokters, allemaal te bereiken.
Op 10 minuutjes fietsen is het treinstation van Schulen te vinden met een directe verbinding richting Leuven en Brussel. Binnen de 7km ligt het Klaverblad in Lummen met toegang tot de E313 en E314.

De centrale hal voorziet toegang tot alle kamers in het appartement. Aan de linkerzijde vinden we de grote leefruimte terug. De grote glaspartijen zorgen hier voor een aangename lichtinval. De leefruimte is opgedeeld met een zithoek, een eetkamer met open keuken en een bureauhoek aan de achterkant.
Centraal in het appartement ligt een apart toilet en een handige wasplaats/berging met aansluiting voor de wasmachine.
Het slaapgedeelte omvat twee grote slaapkamers die eveneens beschikken over grote ramen. De ramen hier beschikken over rolluiken. De vernieuwde badkamer werd praktisch ingericht met een ligbad met douchefunctie, een ruim meubel met lavabo en twee handdoekkasten.

Het terras is bereikbaar vanaf de straat en geniet van de ondergaande avondzon.

Get in touch