Apartment for sale

199000€

2 bedrooms 59 square meters

Immoweb code : 11346444
Immoweb code : 11346444

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
59 square meters livable space
Floor : 2

Description

Appartement

Sorry, there is no English translation. Een gloednieuw, instapklaar appartement met twee slaapkamers én een gezellig terras. - verkoop onder registratie!
Je komt binnen in de gemeenschappelijke hal, met een handige fietsenberging rechts. De glanzende zwarte trap leidt je naar boven, waar je op het tweede via een aparte ingang binnenkomt in de grote, lichte leefruimte met z’n open keuken, met een mooie grijze XL-tegelvloer die naadloos doorloopt over het hele appartement. Die keuken is volledig uitgerust, met een spatwand van witte metrotegeltjes. De keukenwand heeft een inductievuur, dampkap, spoelbak, koelkast met 3 vriesvakken, oven, microgolfoven, kastruimte en vaatwasser.
Je hebt hier vooraan in de open keuken plaats voor een eettafel en een zithoek aan het raam achteraan, waar het licht mooi binnenvalt door het grote schuifraam en waar je uitkijkt op dé troef van dit appartement: het gezellige terras op bankirai.
Via de nachthal ga je naar de kamers en de strakke, betegelde badkamer, die zich tussen de twee kamers in bevindt en waar je een inloopdouche, lavabo met hangkast, hangtoilet, automatisch afzuigsysteem en aansluiting wasmachine hebt. De kleinste kamer bevindt zich aan de voorzijde en is een prima kinderkamer, of bureau. De master bedroom bevindt zich aan de achterkant, met een groot raam dat ook uitkijkt op het terras. Met enkele grote planten creëer je hier in een wip een groen hoekje met heel wat extra privacy én sfeer.
Voor meer info: https:

Get in touch