Apartment for sale

415000€

3 bedrooms 168 square meters

Immoweb code : 11278076
Immoweb code : 11278076

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
168 square meters livable space
Floor : 2

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit mooie, instapklare appartement met een bewoonbare oppervlakte van 164 m² bevindt zich in het centrum van Hoogstraten. Op wandelafstand van winkels, restaurants, scholen, openbaar vervoer,....maar toch gelegen in een rustige straat met privé afgesloten parkeerplaats.
Je bereikt het appartement ,dat is gelegen op de tweede verdieping van dit kleinschalige gebouw van 4 woonunits, via de trap.
Bij binnenkomst in de woonkamer valt onmiddellijk de natuurlijke lichtinval op die via de ramen naar binnenvalt. De woonkamer op keramische tegel is aansluitend aan het ruime terras- van 26 m² West georiënteerd Hier kan je een gezellige lounge installeren en een tafel om 's avonds nog te genieten van de late avond zon. De open geïnstalleerde keuken met eiland is voorzien van de nodige toestellen : kookplaat - dampkap - ijskast-combi-oven-vaatwasser en spoelbak. Via de hal met gastentoilet bereik je de twee slaapkamers van respectievelijk 10,50 m² en 11.80 m² en badkamer met douche , lavabo meubel en bergkasten. Via de berging/wasplaats ga je via de trap naar de bovenste verdieping van 50m² die momenteel wordt gebruikt als bureau en slaapkamer. Deze ruimte heeft een polyvalente functie..
Dit appartement is echt een buitenkans. Laat deze niet aan jou voorbij gaan.
Bijzonderheden :
- 3 slaapkamers
- Instapklaar
- EPC : B
- Ruime duplex verdieping van 50 m²
- Kleinschalig gebouw van 4 units
-Afgesloten privé staanplaats
- ....

Get in touch