Apartment for sale

2 bedrooms 88 square meters

Immoweb code : 7854365
Immoweb code : 7854365

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
88 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving 7% op de gezinswoning en minstens 5600 euro korting. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op zoek naar een appartement dat helemaal af is, een charmant sfeertje uitstraalt, geniet van een zalig zonnig terras en een ruime garage voor de wagen? Dan vind je in Houthalen jouw place to be terug. Het gaat om een gelijkvloersappartement met twee slaapkamers. Nieuwsgierig?

Je komt binnen in een ruime entree met ingebouwde vestiaire. Rechts vind je de leefruimte met open keuken. De living straalt een zekere warmte uit door het knappe fineerparket. Het grote venster aan de voorkant van het appartement zorgt voor een aangename lichtinval. Gezellig! De keuken is volledig ingericht metkoelkast, kookplaat, geïntegreerde dampkap en afwasmachine. Naast de keuken vind je een praktische opbergruimte terug waar de ketel staat en je over aansluitingen beschikt voor de wasmachine.

Verder in de entree, kom je in de nachthal met gastentoilet en achteraan twee slaapkamers en de badkamer. De badkamer geniet van een zálig hoekbad en een wastafel met spiegel. De twee slaapkamers meten respectievelijk 10,65 m2 en 12,13 m2 groot. Deze slaapkamers hebben een zuidelijke oriëntatie, rolluiken zorgen ervoor dat de kamers lekker koel blijven.

Het terras van dit appartement is zalig. Ze is 12,25 m2 groot en ligt pal op het zuiden. Je kan hier dus 's zomers heerlijk genieten van dat zonnetje. Je hebt hier plek genoeg om een tof l

Get in touch