Apartment for sale

2 bedrooms 105 square meters

Immoweb code : 7928866
Immoweb code : 7928866

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
105 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Wees er snel bij want eerste 4 kopers bekomen 50% korting op aankoop autostaanplaats en kelder!

Bekijk de VIDEO van Residentie Victoria op www.SWEVERS.be

De totaal bewoonbare oppervlakte is 105,21m². Dit appartement heeft als indeling: een inkomhal met gastentoilet en badkamer met ligbad. De nachthal biedt toegang tot de 2 slaapkamers. De grote woonruimte (25,82m²) heeft een prachtig terras (10,19m²) met uitzicht op de tuin. Daarnaast is er een mooie open leefkeuken met aparte berging.


EXCLUSIEF EN LUXUEUS WONEN IN HOUTHALEN-OOST

Residentie Victoria is een prachtig nieuwbouwproject op de rand van het centrum van Houthalen-Oost. Hier kan je residentieel wonen in een rustige omgeving, combineren met de strategische ligging vanregio tussen Genk en Houthalen. Bovendien kan u dit alles overgieten met een hoge eis aan comfortabel wonen in een nieuwbouw residentie waarbij hoogwaardige afwerking met kwaliteitsmaterialen voorrang krijgt en waar u dankzij de grote terrassen voor- en achteraan uw tuingevoel tot in uw nieuwe droomappartement beleeft. De aankoop valt onder het BTW-stelsel voor de constructie, het grondaandeel valt onder het gunstige stelsel van registratie.
Met project Victoria wordt dit allemaal gerealiseerd. Langs de Weg naar Zwartberg wordt dit prachtige gebouw neergezet, bestaande uit 9 appartementen met 2 of 3 slaapkamers. Op het gelijkvloers worden 4 appartementen gerealiseerd, op de 1ste verdieping 3 appartementen en op de 2e ve

Get in touch