Apartment for sale

249000€

2 bedrooms 99 square meters

Immoweb code : 11170956
Immoweb code : 11170956

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
99 square meters livable space
Floor : 1

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Ruim appartement (99m²) voorzien van 2 slaapkamers en terras gelegen op toplocatie te Hove!

Ligging: Gelegen op toplocatie te Hove centrum nabij winkels, scholen, openbaar vervoer, horecazaken, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten.

Indeling: Inkomhal, gastentoilet, leefruimte, keuken, masterbedroom, gastenkamer, bureau/berging, badkamer en terras.

Beschrijving: U betreedt het appartement via de ruime inkomhal voorzien van vestiairekast en gastentoilet. De biedt toegang tot de ruime en lichtrijke leefruimte. De keuken is volledig geïnstalleerd en voorzien van kwalitatieve toestestellen, deze is recentelijk vernieuwd (2023). De hal biedt toegang tot de ruime masterbedroom, ruime gastenkamer en berging/bureauruimte. De badkamer is voorzien van een douche-in-badcombinatie, wasmeubel en aansluiting voor wasmachine en droogkast. Het appartement heeft tot slot een terras aan de voorzijde.

Kortom: Ruim appartement (99m²) met twee slaapkamers, ideaal voor starters of als opbrengsteigendom!

Bijzonderheden:
- geïsoleerd dak
- gunstig EPC
- dubbele beglazing
- voorzien van rolluiken
- Cv-installatie HR brander (2023)

Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv
EPC 100kWh/m²jaar Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch