Apartment for sale

699000€

2 bedrooms 80 square meters

Immoweb code : 11410910
Immoweb code : 11410910

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
80 square meters livable space
Available date : 10/01/2024
Floor : 1

Description

Centraal gelegen appartement in uitstekende staat te Knokke

Dit goed gelegen appartement in Knokke bevindt zich vlakbij de Lippenslaan, Zoutelaan en Dumortierlaan, waardoor het uiterst praktisch is voor dagelijks leven met gemakkelijke toegang tot winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden. Of u nu een tweede verblijf of een permanente woonplaats zoekt, dit appartement biedt de perfecte balans tussen comfort en praktische voorzieningen.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal met een gastentoilet. De lichte en aangename leefruimte, voorzien van grote ramen die uitkomen op een voorgelegen terras, creëert een gevoel van ruimtelijkheid. Dit terras is ideaal om te genieten van de buitenlucht. De volledig uitgeruste keuken heeft een eigentijdse uitstraling en biedt voldoende opbergruimte.

Het appartement beschikt over twee slaapkamers. De eerste slaapkamer heeft een lavabo voor extra comfort. De tweede slaapkamer heeft een ensuite badkamer met ligbad, perfect voor ontspanning na een lange dag. De indeling is ideaal voor gezinnen, koppels of gasten, en biedt privacy en comfort. 

Extra opslagmogelijkheden vindt u in de private kelder. Een bijkomende optie is de aankoop van een garagebox in een nabijgelegen residentie, wat bijzonder handig is in het drukke Knokke. Dit appartement combineert functionaliteit met een centrale locatie, en is een uitstekende keuze voor een comfortabele woning. 

Contacteer Agence Het Zoute via [email protected] of 050/60 33 33 om een bezoek in te plannen.

Get in touch