Apartment for sale

1195000€

2 bedrooms 85 square meters

Immoweb code : 11076557
Immoweb code : 11076557

Overview

2 bedrooms
2 bathrooms
85 square meters livable space
Floor : 8

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Fr :
Superbe appartement avec vue frontale sur la mer sur la digue de Knokke-Duinbergen ! Idéalement situé entre le RBSC Duinbergen et le club de plage Blue Buddha.

Magnifiquement rénové par la décoratrice d'intérieur Heidi Wille. Séjour et salle à manger avec de grandes baies vitrées et un balcon. Cuisine ouverte (Miele). 2 chambres spacieuses avec balcon continu et espace de rangement à gauche et à droite. Chaque chambre est équipée de placards encastrés et d'une salle de bains privative. Toilettes séparées. Buanderie pour lave-linge et sèche-linge.

Possibilité d'acheter un garage spacieux à quelques pas, sous le minigolf, au prix de 85 000 €.

Nl :
Prachtig appartement met een panoramisch uitzicht op zee aan de Zeedijk in Knokke-Duinbergen! Gunstig gelegen tussen de RBSC Duinbergen en de Blue Buddha beachclub.

Dit schitterende appartement is onlangs volledig gerenoveerd door binnenhuisarchitecte Heidi Wille. De woon- en eetruimte beschikken over grote ramen en een balkon. De open keuken is voorzien van hoogwaardige Miele-apparatuur. Er zijn 2 ruime slaapkamers met aangrenzend balkon en extra opbergruimte aan beide zijden. Elke slaapkamer is uitgerust met ingebouwde kasten en een eigen badkamer. Verder is er een apart toilet en een berging voor de wasmachine en droger.

De mogelijkheid bestaat om een ruime garagebox op korte afstand aan te kopen, gelegen onder de Minigolf, tegen een vraagprijs van 85.000€.

Get in touch