Apartment for sale

335000€

2 bedrooms 153 square meters

Immoweb code : 11350731
Immoweb code : 11350731

Overview

2 bedrooms
153 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Eerste verdieping: Op de eerste verdieping betreedt u een ruime leefruimte, ideaal om te ontspannen en te entertainen. De volledig geïnstalleerde keuken vormt het hart van deze verdieping, waar kookliefhebbers hun culinaire creativiteit kunnen ontplooien. Daarnaast omvat deze verdieping een smaakvolle badkamer, twee comfortabele slaapkamers en een uitnodigend terras, perfect voor al fresco diners of ontspannende momenten in de buitenlucht.
Tweede verdieping: Een ruime zolder strekt zich uit over de tweede verdieping, met een veelzijdige indeling die de mogelijkheid biedt om meerdere ruimtes te creëren naar uw wensen en behoeften. Of het nu gaat om extra slaapkamers, een thuiskantoor of een hobbyruimte, de mogelijkheden zijn eindeloos en bieden een flexibele leefruimte die zich aanpast aan uw levensstijl.
Ligging en omgeving:

Dit duplex appartement is gunstig gelegen in het hart van Kortrijk, met alle voorzieningen binnen handbereik. Winkels, restaurants, scholen en recreatieve faciliteiten bevinden zich op loopafstand, waardoor het een ideale locatie is voor zowel gezinnen als professionals die op zoek zijn naar het gemak van stadsleven gecombineerd met rust en comfort.

Overige kenmerken:

Oppervlakte: 152m2
Centrale ligging in Centrum Kortrijk
Volledig geïnstalleerde keuken
Ruime zolder met veel potentieel
Terras voor buitenontspanning
Nabijheid van voorzieningen en openbaar vervoer

GARAGE aanwezig

Get in touch