Apartment for sale

215000€

2 bedrooms 105 square meters

Immoweb code : 11161338
Immoweb code : 11161338

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
105 square meters livable space
Floor : 1

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Ruim op te frissen appartement (105m²) in het rustige straat in Bazel
Locatie:
Dit appartement bevindt zich in een familiale residentie in de Parklaan in Kruibeke. Centraal, maar toch rustig gelegen nabij scholen, openbaar vervoer, winkels, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeentes.
Beschrijving:
Dit op te frissen appartement is te betreden op de eerste verdieping via de trap of lift. We komen binnen via de inkomhal (met vestiaire) die toegang geeft naar de leefruimte. De leefruimte (32m²) is voorzien van voldoende licht en beschikt over de toegang tot het oost-gerichte terras van 6.5m². Aansluitend vinden we een keuken met voldoende kastruimte.
Aan de andere kant van het appartement zijn er twee slaapkamers van 14,5m², 11m² en een bureauruimte van 9.5m². Verder is er een aparte toilet en een badkamer terug te vinden. De badkamer is voorzien van een douche, bad en dubbele wastafel.
Tot slot is er een garagebox mee aan te kopen voor 15.000 euro.
Bijzonderheden:
- centrale, rustige ligging
- EPC label B
- bewoonbare oppervlakte cfr EPC: 105m²

Bent u op zoek naar een appartement of ander vastgoed te koop in Kruibeke? Of wenst u een gratis schatting van uw eigendom of uw eigendom te koop te stellen? Bij Heylen Vastgoed staan wij steeds klaar om u verder te helpen bij al uw vragen over vastgoed. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.

Get in touch