Apartment for sale

245000€

2 bedrooms 80 square meters

Immoweb code : 11354067
Immoweb code : 11354067

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
80 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit lichtrijk appartement bevindt zich op de eerste verdieping en is toegankelijk via de trap. Er werd gekozen voor een open indeling van de ruimtes waardoor u een maximaal ruimtegevoel kan ervaren met een optimale lichtinval. De keuken is volledig voorzien van kasten en toestellen (oven, koelkast, afwasmachine, dampkap, keramisch vuur). Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich de leefruimte die aangrenzend is aan het terras, waar u in alle privacy kan genieten en ontspannen. Het terras kijkt uit op een openbaar park waardoor je altijd verzekerd bent van een groen uitzicht. Aan de voorzijde bevinden zich 2 slaapkamers. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel en een douche-bad combinatie. Op dit moment is het ligbad nog niet volledig afgewerkt, maar dit zal in orde gebracht worden tegen verkoop. Verder is er een afzonderlijk gastentoilet alsook een praktische bergruimte aanwezig. Bovendien is er een kelder (15 m²) en carport met afsluitbare berging aanwezig. Deze zitten inclusief in de verkoopprijs.

Tegenover het appartement kan je een grote Carrefour Market terugvinden, ideaal voor nog snel even naar de winkel te gaan. Verder is ook de bakker, openbaar vervoer, scholen, ... op wandelafstand. E313 is vlot en snel bereikbaar.

Mogelijkheid om bemeubeld aan te kopen.

Neem vandaag nog contact op voor een bezichtiging of extra informatie. Je kan me steeds bereiken via mail: [email protected] of via telefoon: 0474/123402.

Get in touch