Apartment for sale

550000€

3 bedrooms 139 square meters

Immoweb code : 11396606
Immoweb code : 11396606

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
139 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit verrassend ruim en rustig appartement (eerste verdieping) ligt vlakbij Gasthuisberg, Imec en het historisch centrum van Leuven. De lichtrijke leefruimte en open keuken liggen achteraan het gebouw en komen uit op een volledig zuidgericht terras van maar liefst 33m2 (3m x 11m), met een wijds uitzicht. Voorts bevat het appartement 3 volwaardige slaapkamers, een badkamer (incl. ligbad), douchekamer, berging, 2 toiletten en een ruime kelder.

Doordat de leefruimtes volledig achteraan liggen, waan je je in een landelijk gebied met alle rust en mooi zicht op groen. Toch geniet je van alle voordelen die wonen in een stad biedt.

Strategische ligging tov UZ Gasthuisberg, Imec, het historisch stadscentrum en verschillende op- en afritten. Alle voorzieningen zijn vlakbij: supermarkt, crèche/scholen op wandelafstand en nabij goed bediende bushaltes.

Er is een ruime lift die gedeeld wordt met de 7 andere appartementen. De grote kelder is verbonden met een garagebox die kan aangekocht worden voor 35.000€.
Bijkomende pluspunten: EPC B (104kWh/m2); verwarming met Honeywell Evohome zoneregeling; het terras is voorzien van een elektrische zonneluifel (6m x 3m); een gemeenschappelijke fietsenstalling, regenwaterput en waterontharder.

Kortom, een groot appartement op een ongezien gunstige locatie met een ruim en rustgevend zonovergoten terras waarop je niets merkt van de stad en al zijn voorzieningen, die toch vlakbij zijn.

Get in touch