Apartment for sale

395000€

2 bedrooms 125 square meters

Immoweb code : 11365391
Immoweb code : 11365391

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
125 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit appartement is heel rustig gelegen aan het doodlopend einde van de Rerum Novarumlaan en heeft een terras met prachtig uitzicht op een groen parkje. Het ligt op minder dan 2 km van Leuven station, ook te bereiken via een rustige fietsweg. Op wandelafstand zijn voorzieningen zoals bakker, apotheek, bibliotheek, supermarkt, sportaccomodatie, meerdere speeltuinen en een school.

Het maakt deel uit van een blok van 4 appartementen, maar heeft GEEN gemeenschappelijke ruimtes en dus GEEN gemeenschappelijke kosten. Het appartement geeft meer een gevoel van een (bel-etage) woning met privatieve inkom, garage en tuin. Op de benedenverdieping is er ook nog een ruime berging.

Via een natuurstenen trap kom je in het woongedeelte op de eerste verdieping. Dit bestaat uit een lichtrijke leefruimte, half open keuken, 2 slaapkamers, badkamer, nachthal en apart WC. De leefruimte heeft een groot schuifraam (naar het terras) en krijgt zonlicht van 's morgens tot 's avonds. De keuken werd vernieuwd in de zomer van 2022 en is voorzien van alle moderne comfort, waaronder koelkast, inductiekookplaat, combi-oven en vaatwasser.

Het appartement werd volledig gerenoveerd met, naast de keuken, vernieuwde badkamer, nieuwe leidingen, ramen met zonwerende beglazing, nieuwe elektrische garagepoort, nieuwe vloeren en dak. Het appartement is energiezuinig met EPC-score B, is asbestveilig; de elektriciteit is conform en het is dus instapklaar.

Bezoek mogelijk op afspraak via 0495 59 82 13.

Get in touch