Apartment for sale

415000€

3 bedrooms 135 square meters

Immoweb code : 11333336
Immoweb code : 11333336

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
135 square meters livable space
Floor : 2

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Dit prachtige appartement, gelegen in de Keldermansstraat in het charmante Lier, biedt een oase van rust en comfort.

Gelegen in het Looks met de Nete, het Spuihuis en de stadsvesten van Lier op wandelafstand.
Dit instapklaar appartement bevindt zich op de tweede verdieping van een kleinschalig appartementsgebouw en straalt klasse uit dankzij de hoogwaardige renovatie.
Bij het betreden van het appartement wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal met voldoende ruimte voor een vestiairekast. De leefruimte geniet van natuurlijk licht door de talrijke ramen en biedt een prachtig uitzicht op de groene omgeving. De open keuken is voorzien van alle moderne apparatuur en voldoende opbergruimte.
Vanuit de leefruimte heeft u toegang tot het terras, waar u kunt ontspannen en genieten van de rust en de omgeving.

Het appartement beschikt over drie ruime slaapkamers, elk met ingebouwde kasten, waardoor er voldoende opbergruimte is zonder in te boeten aan esthetiek.
Daarnaast is er een apart toilet, een handige wasplaats en een prachtige badkamer met een grote inloopdouche.
Dit gerenoveerd instapklaar appartement is gelegen op een top locatie te Lier met 3 ruime slaapkamers. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch