Apartment for sale

230000€

1 bedroom 71 square meters

Immoweb code : 11393915
Immoweb code : 11393915

Overview

1 bedroom
1 bathroom
71 square meters livable space
Floor : 1

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Instapklaar Nieuwbouw appartement met 1 slaapkamer in Lier!

Dit prachtig modern wooncomplex verdeeld over 2 gebouwen rond een autoluw binnenplein is gelegen in de Paul Krugerstraat. Dankzij deze centrale locatie is alles binnen handbereik. Scholen winkels en de nete is op wandelafstand van dit appartement.

We komen het appartement binnen en worden verwolkomt door een ruime leefruimte met open keuken. Dankzij de vele ramen geniet dit appartement heel de dag door van natuurlijk lichtinval.
Vanuit de leefruimte hebben we toegang tot het aparte toilet, ruime berging en de slaapkamer met badkamer en suite.

Het appartement beschikt over alle nieuwste technieken en isolatie. Gebouwd met hoogwaardige kwalitatieve materialen en perfect afwerking. Het appartement maakt gebruik van warmtepomp in combinatie met vloerverwarming, ventilatiesysteem type C+, aluminium ramen.
Het E-peil zal < 30 bedragen waardoor u geniet van een fiscaal voordeel van 50% vrijstelling op de onroerende voorheffing gedurende de eerste vijf jaren.

Ondergrondse parkeerplaatsen, bergingen en fietsenstalling voorzien. Parking en berging zijn verplicht bij aan te kopen.
Staanplaats aan te kopen voor €25.000
Bering aan te kopen voor €10.000

Ook interessant als opbrengst eigendom!

Verkoop onder registratierechten, Geen BTW! Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw ei

Get in touch