Apartment for sale

220000€

2 bedrooms 105 square meters

Immoweb code : 11277237
Immoweb code : 11277237

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
105 square meters livable space
Floor : 1

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Twee slaapkamer appartement met groot terras in het centrum van Lille.

Ligging: Gelegen in het centrum van Lille met alle faciliteiten in de onmiddellijke omgeving. Tevens zijn de invalswegen naar de omliggende gemeenten en de oprit van de E34 zeer vlot bereikbaar.

Indeling: Inkom, woonkamer, eetkamer, keuken, twee slaapkamers, badkamer, toilet en terras.

Omschrijving: We betreden het appartement via de gemeenschappelijke trappenhal. De leefruimte bestaande uit zitruimte en eetkamer geeft toegang tot de op te frisse keuken. Vervolgens bereiken we via de nachthal de twee slaapkamers, het aparte toilet en de badkamer. De badkamer is uitgerust met een dubbele wastafel en inloopdouche. Om dit geheel compleet te maken kan u vanuit de leefruimte het achterliggend terras van maar liefst +-40m² betreden. Ten slotte behoort er nog een achterliggende parkeerplaats bij dit appartement.

Wie op zoek is naar een slimme investering of een goed gelegen appartement met groot terras voor zichzelf, is hier aan het juiste adres!
Bijkomende vermindering op registratierechten voor een enige eigen 'bescheiden' woning!

Extra:
- EPC 257 kWh/m²
- Centrale verwarming op aardgas
- Wg, Vg, Gvv, Gmo, GvKr Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch