Apartment for sale

* 685900€

3 bedrooms 149 square meters

Immoweb code : 10696036
Immoweb code : 10696036
*excluding taxes

Overview

3 bedrooms
149 square meters livable space
Floor : 3

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
*Aankoop met 6% BTW mogelijk, steeds onder voorwaarden. Contacteer ons voor meer informatie omtrent de overgangsmaatregel.

Het nieuwbouwproject De Stek is een uniek, duurzaam en hoogwaardig afgewerkt project in Lochristi, gelegen op de hoek van Dorp-West en de Stationsstraat in het verlengde van de Antwerpse Steenweg.

De bestaande bebouwing maakt plaats voor 1 handelsruimte, 3 woningen en 16 ruime appartementen die voorzien worden van ruime terrassen. Meer zelfs, enkele appartementen beschikken over een unieke wintertuin met oppervlaktes tot 30 m², een ware troef tijdens elk seizoen. Bovendien hebben alle appartementen toegang tot de groene gemeenschappelijke binnentuin voorzien van een petanquebaan en wadi. Uw thuis wordt door de keuze in duurzame materialen, energiezuinige technieken en een prachtige afwerking die ideale duurzame woonst.

De Stek heeft als eerste project in Lochristi de keuze gemaakt voor winterterrassen of wintertuinen die het voor u mogelijk maken uw terras permanent te benutten.

Een woning met aanliggende wintertuin is een type woonst waarbij de terrassen buiten het geïsoleerde volume worden gehouden. Door de schuifbare raampartijen kunnen de leefruimtes vergroot worden tijdens de tussenseizoenen en geniet men in de zomer van een groter terras. Met andere woorden kan men doorheen het hele jaar gebruik maken van de buitenruimte. Als het verlengde van de leefruimte, geniet je zonder zorgen van het terras zoals tijdens zomerperiodes.

T 09 324 01 23

Get in touch