Apartment for sale

* 319000€

2 bedrooms 77 square meters

Immoweb code : 11062288
Immoweb code : 11062288
*excluding taxes

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
77 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit moderne instapklare appartement (2020) is gelegen in het hartje van Lokeren, biedt alle moderne faciliteiten en is het ontworpen met het oog op functionaliteit en esthetiek.

Het appartement beschikt over een ruime woonkamer met veel natuurlijk lichtinval, waardoor het een aangename en uitnodigende sfeer biedt. De open keuken is volledig uitgerust met hoogwaardige apparatuur.

Met twee slaapkamers is er voldoende ruimte voor een gezin of om gasten te ontvangen. Beide slaapkamers bieden voldoende ruimte. De badkamer is modern en voorzien van een inloopdouche en wastafel.

Dit appartement is gelegen in Residentie Sering (2de verdieping - App. 2.01) met een lift, wat het gemakkelijk maakt om toegang te krijgen tot de verschillende verdiepingen. Daarnaast beschikt het appartement over een ondergrondse garage met zijn eigen autostaanplaats en private kelderberging, welke inbegrepen zijn in de verkoopprijs!

Met een bewoonbare oppervlakte van 77 vierkante meter biedt dit appartement voldoende ruimte om comfortabel te leven. Het E-peil van 31 is uitstekend, wat betekent dat het appartement energiezuinig is en u kunt genieten van lagere energiekosten.

Kortom, dit appartement in Lokeren biedt alles wat u nodig heeft voor een comfortabel en modern leven. Met zijn moderne faciliteiten, ruime slaapkamers, eigen ondergrondse autostaanplaats, private kelderberging en energiezuinigheid, is het een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en praktische woning.
Also

Get in touch