Apartment for sale

259000€

2 bedrooms 83 square meters

Immoweb code : 11300816
Immoweb code : 11300816

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
83 square meters livable space
Floor : 1

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Gerenoveerde appartementen met autostaanplaats en terras of tuin
Het appartementencomplex ‘VITA NOVA’ is uitstekend gelegen nabij het centrum van Lommel. Ondanks zijn centrale ligging is het complex toch rustig gelegen. Op 5 minuten bevindt u zich te midden van Lommel centrum U bent binnen 20 minuten in Valkenswaard, 30 minuten in Eindhoven of op 40 minuten in Hasselt. De woning situeert zich op minder dan 5 minuten van de Noord-Zuid verbinding, verder is Lommel een groene gemeente van waaruit verschillende mooie fiets- of wandeltochten vertrekken, daarnaast is er een veelzijdig markt- en winkelaanbod aanwezig.

Het complex bestaat uit in totaal 12 appartementen, allemaal volledig nieuw en met hoogwaardige afwerking. Elke eenheid heeft een unieke indeling of afwerking, waardoor er voor elk wat wils is. Alle appartementen beschikken over een extra berging in de kelder, ideaal als opslag. Een parkeerplaats kan bij aangekocht worden. Hieronder vindt u een overzicht van de beschikbare appartementen:

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch