Apartment for sale

3 bedrooms 116 square meters

Immoweb code : 10520117
Immoweb code : 10520117

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
116 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit prachtig hoekappartement met drie slaapkamers is gelegen op de tweede verdieping van residentie Omer's garden te Loppem.

Het kwalitatief afgewerkt appartement is gelegen aan de achterzijde van het gebouw waardoor de raampartijen in de verschillende ruimtes zorgen voor veel lichtinval en een subliem uitzicht op de achterliggende groene omgeving.

De ruime leefruimte (40m²) met volledig uitgeruste open-keuken kijkt uit op het terras (30m²). De keuken beschikt over veel kastruimte en recent ingebouwde zanussi toestellen (ingebouwde vaatwas, frigo, oven, microgolfoven, keramische kookplaat en dampkap). Verder is er bij de open-keuken een praktische berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast voorzien. De leefruimte geefttoegang tot de grote buitenruimte met goede oriëntatie. In de gang is er een apart gastentoilet, een ruime badkamer (inloopdouche, lavabo en toilet) en 3 volwaardige (slaap)kamers.

De goede ligging nabij de op- en afrit E40, de talrijke lokale handelaars, de verschillende supermarkten en de mogelijkheid om gebruik te maken van openbaar vervoer, maken van deze locatie een uitstekende uitvalsbasis.

In deze verkoop zijn ook de praktische ondergrondse berging en autostaanplaats inbegrepen.

Pluspunten:
* Ruim terras met uitzicht op een groene omgeving
* Lichtrijk appartement
* 3 slaapkamers
* Ondergrondse autostaanplaats
* Fietsenstalling
* Berging

Get in touch