Apartment for sale

225000€

2 bedrooms

Immoweb code : 10975686
Immoweb code : 10975686

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Het is een genoegen om u te verwelkomen in deze exclusieve woonomgeving waar comfort, stijl en duurzaamheid samenkomen.

Met slechts 7 prachtige appartementen biedt "De Kapucijn" een unieke kans om te genieten van een verfijnde levensstijl in een moderne setting. Gelegen in het hart van het sfeervolle stadscentrum van Maaseik, geniet u niet alleen van luxe en duurzaamheid, maar ook van het gemak van alle voorzieningen binnen handbereik.

Van de energie-efficiënte oplossingen, zoals geavanceerde warmtepompen en zonnepanelen, tot het comfort van vloerverwarming, elk aspect van "De Kapucijn" is doordacht om aan uw behoeften en wensen te voldoen.

In Residentie "De Kapucijn" voorzien we in ruime parkeermogelijkheden. Maar er is veel meer dan alleen handige parkeerplaatsen. Eén van de opvallende kenmerken van "De Kapucijn" is de aandacht voor energie-efficiëntie en duurzaamheid. De appartementen zijn gecertificeerd volgens de BEN-normen en hebben een indrukwekkend laag E-peil van 10. Gedurende de eerste 5 jaar geniet u van volledige vrijstelling van de onroerende voorheffing.

Aankopen aan 6% btw is mogelijk!

Bekijk het volledige project op:

https://www.jemar.be/nl/nieuwbouw?view=projectdetails&id=104

"De Kapucijn" biedt slechts 7 unieke appartementen. Neem vandaag nog contact met ons op via [email protected] – 0484357308.

Get in touch