Apartment for sale

* 291000€

2 bedrooms 80 square meters

Immoweb code : 11151534
Immoweb code : 11151534
*excluding taxes

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
80 square meters livable space
Floor : 0

Description

Nieuwbouwappartement met West-georiënteerd terras

Sorry, there is no English translation. Residentie MARSELAER, uw uitvalbasis vanuit het centrum van Malderen. De goede oriëntatie en de rustige ligging vormen een gegeerde combinatie voor toekomstige bewoners. Dit project bevat 7 appartementen met zonnige terrassen en tuinen, verdeeld over twee verdiepingen, variërend van 80m² tot 101m². De appartementen worden instapklaar en volledig in functie van uw persoonlijke wensen en behoeften afgewerkt. Ze zijn voorzien van alle comfort en tegelijk energiezuinig. Het gebouw voldoet aan de strengste normen inzake energieprestatie en ventilatie met een BEN E20.
Dat betekent dat u kiest voor een “bijna energie neutraal” appartement in tijden waar energie efficiëntie, duurzaamheid en klimaatopwarming actueler zijn dan ooit. Staanplaatsen en bergingen zijn beschikbaar in de ondergrondse verdieping. - Verwarming met warmtepomp in combinatie met zonnepanelen.
- E-peil 20: 100% korting op KI gedurende 5 jaar - 6% BTW mogelijk, indien koper aan de voorwaarden voldoet - Vaste prijzen, niet onderhevig aan index. Heeft u verdere interesse en wenst u een persoonlijk gesprek over dit nieuwbouwproject? Contacteer STRUCTURA op 02/460 80 46 of [email protected]

Get in touch