Apartment for sale

260000€

2 bedrooms 87 square meters

Immoweb code : 11288505
Immoweb code : 11288505

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
87 square meters livable space
Floor : 12

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Prachtig gerenoveerd energiezuinig appartement inclusief staanplaats op wandelafstand van centrum Mechelen
Op zoek naar een prachtig gerenoveerd appartement met 2 slaapkamers op een toplocatie in Mechelen? Of op zoek naar een topinvestering?
Wel, dit prachtig doorloop-appartement met 2 slaapkamers en 2 terrassen is een parel om naar bezoeken!
Door de ligging op de twaalfde verdieping heeft u een prachtig uitzicht over de stad Mechelen. Zelfs Beerzelberg kan u aanschouwen bij mooi weer!
U komt binnen in de inkomhal met ingebouwde vestiairekasten en apart gastentoilet. Van hieruit komt u in de woonkamer met veel lichtinval en een prachtig uitzicht. De halfopen keuken geeft u de mogelijkheidlekker te koken terwijl u in contact staat met uw gasten en met een prachtig uitzicht! Vanuit de woonkamer en keuken heeft u toegang tot het ruime Zuid West gericht terras.
Verder beschikt u over 2 ruime slaapkamers en een badkamer met douche, badkamermeubels en lavabomeubeubel. Achteraan beschikt u nog over een groot terras.
Geen opbergruimte genoeg? Dat is geen probleem want u beschikt nog over een ruime kelderberging.
De auto kan u netjes parkeren op de autostaanplaats die verplicht bij te kopen is voor 15000 euro.
Interesse in dit mooi instapklaar appartement of ideale investering? Bel of mail ons en maak een afspraak voor een bezoek! ([email protected] of 015/20.20.82)

Get in touch