Apartment for sale

375000€

2 bedrooms 97 square meters

Immoweb code : 11288507
Immoweb code : 11288507

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
97 square meters livable space
Floor : 1

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Op een uitstekende locatie vlakbij het station van Mechelen vind je dit prachtig vernieuwde appartement in een volledig gerenoveerd gebouw.
Je betreedt het appartement via de aparte inkomhal met ruimte voor een vestiairekast. Langs de glazen deur kom je vervolgens in de enorm ruime woonkamer, waar je geniet van zeer veel lichtinval en een mooi uitzicht. Aansluitend tref je de keuken waar je beschikt over alle luxe om lekker te koken en van waaruit je toegang hebt tot het terras. Met dit appartement beschik je over 2 mooie slaapkamers en een badkamer met dubbel lavabomeubel, grote inloopdouche en handdoekradiator. Op de nachthal bevindt zich een apart toilet, waarbij men de aansluitingen voor de wasmachine en droogkast mooi heeft weggewerkt in kasten.
Meer opslagruimte nodig? Geen probleem want bij dit appartement hoort ook nog een kelder. Je kan bij dit appartement desgewenst bovendien ook een garagebox kopen vlak achter het gebouw.

De verkoop geschiedt onder registratierechten en NIET onder BTW. Er zijn nog vernieuwbouwappartementen te koop in dit gebouw.
Meer info op: www.demakelaardij.be (tel: 015/20.20.82 of [email protected])

Get in touch