Apartment for sale

* 195000€

1 bedroom 61 square meters

Immoweb code : 11298345
Immoweb code : 11298345
*excluding taxes

Overview

1 bedroom
1 bathroom
61 square meters livable space
Floor : 15

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Gerenoveerd één-slaapkamerappartement met leuk terras.

U kan dit appartement terugvinden in de Elektriciteitstraat 27 te Mechelen. Een centrale locatie net buiten de ring en op enkele minuten afstand van het centrum, station en verbindingswegen zoals E19 Antwerpen-Brussel en R6.

We nemen de lift helemaal tot de bovenste verdieping met nog een kleine trap om dit appartement te bereiken. Binnenkomen doen we in een aparte inkomhal. Vervolgens treft u een zeer lichtrijke en ruime woonkamer met aansluitend een terras met een mooi open zicht. De keuken is voorzien van alle nodige toestellen. Verder beschikt de woonst over een mooie slaapkamer met voldoende plaats voor kasten en een badkamer. De badkamer geniet van alle comfort. In de nachthal vinden we nog een aparte plaats voor wasmachine en droogkast terug. Tenslotte beschikt het appartement nog over een aparte kelderberging.

Kortom, zeker een bezoekje waard als je op zoek bent naar een investering of zelf een gezellig en gerenoveerd appartement zoekt!
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch