Apartment for sale

360000€

2 bedrooms 121 square meters

Immoweb code : 11302573
Immoweb code : 11302573

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
121 square meters livable space
Floor : 2

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Zonnig dakappartement met EPC-label B, voorzien van een ruim terras, garage en extra autostaanplaats.
Ligging: Dankzij deze centrale ligging zijn scholen, winkels en het stadscentrum van Mechelen eenvoudig met openbaar vervoer of met de fiets bereikbaar. Bovendien biedt de nabijheid van de E19 Antwerpen/Brussel, via de oprit Mechelen-Zuid op slechts enkele kilometers afstand.
Indeling: Bij binnenkomst in het appartement wordt u verwelkomd door een inkomhal die centraal in het appartement te vinden is. Handig is dat dit het enige appartement op de verdieping is, waardoor u uit de lift kan stappen en bijna rechtstreeks in het appartement binnen kunt. Het hart van het appartement vinden we aan de rechterkant. Hier bevindt zich de ruime leefruimte, met semi-open keuken, die voorzien is van alle nodige toestellen. Bij de keuken hoort ook een berging/wasplaats. Aansluitend aan de eetplaats vinden we een prachtig, zonnig terras. Terug in de inkomhal vindt u een apart toilet, een badkamer met douche in bad en enkele wastafel. Tenslotte hebben we nog twee ruime slaapkamers, alsook een technische ruimte/bergruimte.
Extra: Het appartement beschikt over een garage en een extra autostaanplaats, verplicht bij aan te kopen aan een vraagprijs van €25.000.
opp. zijn indicatief Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch