Apartment for sale

265000€

3 bedrooms 162 square meters

Immoweb code : 11371467
Immoweb code : 11371467

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
162 square meters livable space
Floor : 3

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Zeer ruim te renoveren appartement met dakterras aan de Dijle in Mechelen.

Dit groot appartement is gelegen op één van de mooiste locaties van Mechelen, langs de Dijle. Het bevindt zich op wandelafstand van het centrum van Mechelen en alle nodige faciliteiten.

U betreedt het gebouw in de centrale inkomhal, waar u het appartement op de derde verdieping kan terugvinden. Het appartement zelf beschikt eveneens over een praktische inkomhal met technische ruimte, gastentoilet en wasplaats. Aan de achterzijde situeert zich een lichtrijke woonkamer met openhaard en aanpalend terras met berging. De keuken bevindt zich naast de woonkamer en is voorzien van alle comfort. Verder bevat de woonst drie mooie slaapkamers en badkamer. De badkamer is uitgerust met ligbad en dubbele wastafel. Een bergzolder boven de derde slaapkamers is eveneens aanwezig. Dit appartement wordt compleet gemaakt door de ingericht zolder boven de woonkamer die gebruikt kan worden naar keuze als bv. extra slaapkamer. Deze ruimte leidt eveneens naar het riante zonneterras op het dak met zicht over de stad.

Kortom, wil u graag wonen in het grootste appartement aan de Dijle vanaf de Lamot tot aan de ring van Mechelen? Maak snel uw afspraak!

EPC: 229 kWh/m² Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch