Apartment for sale

258000€

3 bedrooms 120 square meters

Immoweb code : 11152498
Immoweb code : 11152498

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
120 square meters livable space
Floor : 2

Description

Ruim appartement te Muizen

Sorry, there is no English translation. Knap appartement met 3 slaapkamers, gunstig gelegen in het landelijke dorpscentrum van Muizen, nabij Mechelen.

Dit verrassend ruime appartement is gelegen op de tweede verdieping in een kleinschalige residentie met 5 entiteiten en is functioneel ingedeeld. Een lichtrijke woonruimte en aparte keuken bieden een aangename thuis. De nachthal geeft toegang tot 3 slaapkamers, een berging / wasplaats, een badkamer en een apart toilet. Achteraan is het heerlijk vertoeven op het perfect zuidoost georiënteerd terras.
Het gebouw werd steeds met de grootste zorg onderhouden. Zo werd het dak reeds vernieuwd en geïsoleerd in 2013. In 2021 werden op de verdiepingen nieuwe PVC-ramen met dubbelglas voorzien. Ook werd +- 3 jaar geleden een nieuwe CV-ketel geplaatst.

Extra: mogelijkheid tot aankoop garagebox, vraagprijs € 22.000.

Deze residentie geniet een uiterst gunstige locatie, gelegen in een rustige straat pal in het dorpscentrum van Muizen (bij Mechelen). Een vlotte bereikbaarheid is gegarandeerd via openbaar vervoer en nabij gelegen treinstation en belangrijke verbindingswegen centraal tussen Brussel-Antwerpen en Mechelen-Leuven.

Fijn pluspunt: een gunstig rendement aangezien het appartement reeds verhuurd is.
Kortom, een interessante opportuniteit !

Get in touch