Apartment for sale

275000€

2 bedrooms 123 square meters

Immoweb code : 11078670
Immoweb code : 11078670

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
123 square meters livable space
Floor : 3

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
KIJKMOMENT WOE 24/04 van 16:30 tot 17:30 !

Dit instapklare penthouse / dakappartement van 123m² met 2 slaapkamers, garage en ruim terras (70m²) is gelegen in een kleinschalige residentie, op wandelafstand van het centrum en geniet een prachtig uitzicht op het achterliggend natuurgebied!

Via de inkomhal met gastentoilet kom je in de ruime en lichtrijke leefruimte welke opgedeeld is in een zithoek, eethoek en half open leefkeuken. De riante kwalitatieve leefkeuken is uitgerust met een koelkast, combioven, elektrische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, spoeltafel en voldoende kastruimte. Naast de keuken is er een koele berging aanwezig. De leefruimte biedt dankzij de vele raampartijen aangenaam veel lichtinval.

De nachthal geeft toegang tot de 2 slaapkamers, apart toilet, berging en een badkamer met ligbad, douche, dubbele lavabo en toilet.

Het grote schuifraam in de leefruimte geeft toegang tot het riant terras, hier kan je genieten van een prachtig uitzicht over het achterliggend natuurgebied. Als dat nog niet genoeg is kan je onderaan ontspannen in de gemeenschappelijke tuin.

Achteraan het gebouw is er nog een garage aanwezig, deze is verplicht aan te kopen aan € 20.000,00 en is voorzien van een elektrische poort en nutsvoorzieningen.

Get in touch