Apartment for sale

348000€

4 bedrooms

Immoweb code : 11280012
Immoweb code : 11280012

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
Floor : 3

Description

appartement

Sorry, there is no English translation. GROOT APPART. MET 4 SLK , 2 BADKAMERS EN GARAGE

We zijn verheugd om u in Melsele dit uniek en uitzonderlijk ruim appartement aan te kunnen bieden.
Dit pareltje heeft 4 grote slaapkamers en 2 badkamers. Als bonus heeft u zowel vooraan als achteraan een mooi terras met beide een adembenemend zicht.
Vooraan geniet u van de zon, achteraan is het in alle rust genieten van een mooi panorama, u kijkt hier tot het havengebied! Dit lichtrijk appartement is zeer goed onderhouden.
De keuken is jonger dan 2 jaar, de airco en vernieuwde energiezuinige condensatieketel werden recent geïnstalleerd. De score B in het EPC attest is een bonus.
Als kers op de taart kan u een garage aankopen voor 35.000 Eur inclusief een grote zolderverdieping die zich uitstrekt over het geheel van de garages én die alleen door deze garage gebruikt mag worden.

Wenst u graag meer info of bent u geïnteresseerd in een plaatsbezoek ? Gelieve ons dan te contacteren op het nummer 03 775 41 88 of mail naar [email protected]
www.vastgoed-smet.be

“De verstrekte gegevens/informatie (zowel online als gedrukt) worden vrijblijvend verstrekt, enkel ter inlichting, zonder contractuele verbintenis of garantie van onzentwege en kunnen op ieder ogenblik gewijzigd worden”

Get in touch