Apartment for sale

170000€

2 bedrooms 91 square meters

Immoweb code : 11310546
Immoweb code : 11310546

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
91 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Op zoek naar een ruim te renoveren app met 2 slaapkamers en (optionele) dubbele garagebox in Merksem? Zo gevonden!

Je betreedt het appartement via de ruime inkomhal met vestiaire die toegang geeft tot de lichtrijke woonkamer met gesloten keuken. De keuken beschikt over een dampkap, ingemaakte kasten, koelkast, oven en dubbele spoelbak. Er zijn ook elektrische rolluiken.

Via de hal bereik je verder twee ruime slaapkamers (13m² en 13m²). De tweede slaapkamer geeft toegang tot het terras aan de achterzijde van het gebouw.

De badkamer van het appartement beschikt over een aansluiting voor de wasmachine/droogkast, douche en wastafel. Naast de badkamer bevindt zich een apart toilet.Een handige troef aan het appartement is de extra bergruimte: een berging (7m²) in het appartement en een kelderruimte (8m²).

Bij het appartement hoort een dubbele garagebox (29m²) die optioneel aangekocht kan worden mits meerprijs.

Locatie
Op de Lambrechtshoekenlaan woon je op wandel- en fietsafstand van heel wat voorzieningen, zoals o.a. winkels en scholen. Ook het openbaar vervoer stopt recht voor je deur. Zo geraak je makkelijk in het centrum van Antwerpen of andere omliggende gemeenten, zoals Schoten en Ekeren. Zoek je liever het groen op? Dan wandel, fiets, ... je snel naar een van de omliggende parken.

Troeven
- Dubbele garagebox optioneel te kopen (mits meerprijs)
- Twee slaapkamers
- Zeer gunstige locatie

Get in touch