Apartment for sale

175000€

1 bedroom 55 square meters

Immoweb code : 10934084
Immoweb code : 10934084

Overview

1 bedroom
1 bathroom
55 square meters livable space
Floor : 2

Description

Investment property - Appartementbulding

Sorry, there is no English translation. Appartement met terras (12m²) te Merksem

Ligging:
In een recent opgewaardeerde en heraangelegde wijk in Merksem, aan de Heirmanstraat, staat dit appartement te koop. Tegenover het appartement is een groen pleintje gelegen. Verder zijn alle mogelijkheden voor openbaar vervoer, winkels en horecagelegenheden op wandelafstand gelegen.

Indeling:
Het appartement is gelegen op de tweede verdieping van een gebouw met 6 appartementen. Er is geen lift, en dus ook geen gemeenschappelijke kosten! Parkeren met de wagen kan je in de garage, dewelke mogelijk bij aangekocht kan worden. Jouw fiets kan je veilig opbergen in de gemeenschappelijke fietsenstalling.

De leefruimte is achteraan gelegen en heeft een rechtstreekse toegang naar het terras van zo'n 8,5m². De keuken is open en geïnstalleerd met een handige berging naast. Verder is er nog een slaapkamer aanwezig, met annex een badkamer en een apart toilet.

Bijzonderheden:
- gerenoveerd in 2023
- verhuurd voor 850 euro/maand
- geen gemeenschappelijke kosten
- conforme elektriciteit
- bewoonbare oppervlakte 55m² cfr. EPC

Weet dat wij u met plezier helpen voor een vrijblijvende (EN GRATIS!) SCHATTING, mét tips en advies. U kan ons contacteren op het nummer 03 568 68 06 of langskomen in onze kantoren te Wilrijk of Antwerpen.

Get in touch