Apartment for sale

299000€

3 bedrooms 99 square meters

Immoweb code : 10934085
Immoweb code : 10934085

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
99 square meters livable space
Floor : 3

Description

Investment property - Appartementbulding

Sorry, there is no English translation. Dakappartement met 3 slaapkamers en terras te Merksem

Ligging:
In een recent opgewaardeerde en heraangelegde wijk in Merksem, aan de Heirmanstraat, staat dit dakappartement te koop. Tegenover het appartement is een groen pleintje gelegen. Verder zijn alle mogelijkheden voor openbaar vervoer, winkels en horecagelegenheden op wandelafstand gelegen.

Indeling:
Het appartement is gelegen op de derde verdieping van een gebouw met 6 appartementen. Er is geen lift, en dus ook geen gemeenschappelijke kosten! Parkeren met de wagen kan je in de garage, dewelke mogelijk bij aangekocht kan worden. Jouw fiets kan je veilig opbergen in de gemeenschappelijke fietsenstalling.

De hal is centraal gelegen in het appartement en splitst het woon- en slaapgedeelte van elkaar. Aan de ene kant bevindt zich de leefruimte met open geïnstalleerde keuken. Hier is een rechtstreekse toegang naar het terras van zo'n 7,5m². Aan de andere kant zijn de 3 slaapkamers gelegen, alsook de badkamer met toilet.

Als surplus beschikt dit dakappartement nog over zo'n 12m² zonnepanelen. Let the sun shine!

Bijzonderheden:
- gerenoveerd in 2023
- verhuurd voor 1.100 euro/maand
- geen gemeenschappelijke kosten
- conforme elektriciteit
- bewoonbare oppervlakte 99m² cfr. EPC
Weet dat wij u met plezier helpen voor een vrijblijvende (EN GRATIS!) SCHATTING, mét tips en advies. U kan ons contacteren op het nummer 03 568 68 0

Get in touch